Kuormita ruuansulatustasi lempeämmin

Share |

Torstai 5.11.2020


Perinteinen lautasmalli- ja markettiruokamme ovat huomattavan raskasta ruokaa ruuansulatuksellemme, siitä huolimatta että luonnollinen ruoka taas on maineeltaan voimakasta ja tuhtia. Ylikuormittuneen ruuansulatuksen oireina näkyy kovin vaihtelevasti oireita, eikä kaikilla edes ilmene itse ruuansulatuskanavan epämukavia tuntemuksia. Vajaus energiasta, ravintoaineista ja hivenaineista johtaa kuitenkin moniin oireisiin ja sairauksiin, joista nouseminen vaatiikin jo ammattilaisen apua.

Väsymys ja energiattouus, raudanpuuteanemia ja ruuansulatuksen häiriöt ovat kotiutuneet monen suomalaisen kotiin asustelemaan ja kuormittamaan arkea. Monimutkainen ja pitkään kehittynyt tila on purettavissa, mutta ei oirevaiheessa enää yksittäisillä ravintolisillä, lääkkeillä tai oirekeskeisellä hoidolla...

Vatsa, Tyttö, Nainen, Ruokavalio, Paino

Avainsanat: ruuansulatus, anemia, raudanpuute, luonto, ravintovalmennus, flt


Kommentit

25.11.2020 22:15  Maija Ihalainen

Moi...Mitä toi tarkottaa, että suö viljat, liha, perunat erillään toisistaan? Niinku ei samalla aterialla vai?

27.11.2020 8:03  NewDayFood - Marianne

Moikka Maija,
Se tarkoittaa juuri tuota ja sitä kutsutaan yhdistelysäännöksi. Liha syödään esimerkiksi kasviksien kanssa samalla aterialla ja voimakashiilihydraattiset kuten peruna tai viljat/pastat taas aterialla, jolla ei nautita lihaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini