Näin mikroaaltouuni tuhoaa ruokasi

Torstai 24.2.2022

Mikroaaltouuni muuttaa ruokasi säteilyllään sähköisten varausten avulla. Myös kaikki olemassa oleva ja kaikki luonnollinen ruokamme on olemassa yksinkertaisesti sähköisten varausten johdosta. Mikron käyttö kajoaa siis johonkin hyvin herkkään ja siihen tärkeimpään osaan ruuastamme: sen pienen pieniin kehon hyväksikäytettäviin ravintoarvoihin. Noihin, joista kehomme elää. Vitamiinit, amino- ja rasvahapot muuttuvat muotoon, joka ei ole terveydellemme eduksi. Laita siis mikroaaltouunisi viimeistään tänään pois keittiöstäsi viemästä tilaa.

Keittiö, Ruokasali, Keittiösaarekkeen, Mikroaaltouuni

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: mikro, mikroaaltouuni, syöpä, mikrobiomi, suolisto, virus, autoimmuunisairaus, umpilisäke

Kaikkea kohtuudella - Ruoka-aineiden kierrätys

Torstai 18.3.2021

”Kaikkea kohtuudella” on tuttu ja paljon käytetty sanonta ruuasta. Useimmiten se tuntuu kuitenkin tarkoittavan että sokeria, vehnää ja makkaraa taikka leikkeleitä vähän joka päivä. Toki myös muroja, jogurttia, maitoa. Vähän joka aterialla. Ja toki lisäaineitakin kun niitä nyt väkisin tulee.

Sanonta taitaa olla vanhempi kuin tiedämmekään. Mitä se oikeastaan on alunperin tarkoittanutkaan. Tutustutaan tänään uudella tavalla tuohon sanontaan ja luodaan sillä mieliimme uusi merkitys.

tervearki_4.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kierrätys, rotaatio, ravintoaineet, allergiat, autoimmuuni, valmennus

Mikä on terveyttä edistävää sokeria?

Torstai 3.12.2020

Sokereita tulee välttää, on lause kaikkien tiedossa. Kun sitten poistaa sen perus valkoisen sokerin, alkaa vasta viidakko: Millä makeuttaa leivokset ja erilaiset juhlaherkut. Lähtökohtana haluan muistuttaa, että voimakkaat sokerit ja makeuttajat eivät kuulu varsinaiseen arkiruokaan. Ja toisena lähtökohtana, että niinkutsuttuina elimistölle luonnottomina sokereina pidän kaikkia sokereita, joiden sokeripitoisuus (hiilihydraateista, lukee tuotteen takana) on yli 85%.

Anis, Tähtianista, Schisandraceae

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sokeri, verensokeri, sokeriaineenvaihdunta, autoimmuuni, hiiva, bakteeristo, suolisto

Miksi gluteeni on pahis? - Viljat ravitsemuksessa OSA 3.

Torstai 23.7.2020 - Marianne/NewDayFood

Olet keliaakikko tai et, gluteenin haittavaikutukset voivat olla yhtä vakavat. Koska gluteenilla on voimakas kyky vioittaa suolen herkkää eheyttä - ja vielä enemmän yhdessä nykyajan kroonisen pikkustressin kanssa - on minusta gluteeniviljat syytä kyseenalaistaa päivittäisessä käytössä itse kunkin. Tämä on nykykansalle, jolle leipä ja gluteeniviljat kuuluvat lähes poikkeuksetta joka ikiselle aterialle jossain määrin, iso väite. Mutta luehan tekstiä eteenpäin, niin näytän palan sitä isoa kakkua, joka on tämän ajatukseni takana.

Gluteenin laukaisee kehossa monia vakavia sairauksi...

vuohenputki.jpg

Lue lisää »

6 kommenttia . Avainsanat: gluteeni, viljat, suolisto, gliadiini, gluteeniton, vehnä, keliakia, autoimmuuni