Käyttöehdot verkkovalmennuksen ostoon liittyen

Nämä osto- ja myyntiehdot koskevat www-sivuiltani mariannetynkkynen.com tehtyä tilausta ilmoituslomakkeen kautta verkkovalmennukseeni. Ilmoittautumislomakkeen lähetyksen yhteydessä asiakas hyväksyy nämä sopimusehdot ja sitoutuu niihin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää ehtoihin liittyen, ota yhteyttä puhelimitse 045 1280 191 tai sähköpostitse newdayfood.mt@gmail.com.

Ilmoittautuminen eli tilaaminen

Tilauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias ja tilauksen tekijä sitoutuu antamaan oikeat tiedot tilauksen yhteydessä. Tilauksen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ja tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Hyväksytystä tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostitse 24 tunnin sisällä tilauksen lähettämisestä. Tilausvahvistuksen ja laskun saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Mikäli et jostain syystä saa vastaussähköpostia vuorokauden sisällä ilmoittautumisestasi, otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Tilausvahvistuksesta ja laskulta näet tilaamasi tuotteen, mahdollisen alennuksen ja laskun loppusumman.
Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Tuotteen ostajan vastuu

Verkkovalmennuksen tilaajan vastuulla on, kuinka hän käyttää ostamansa tuotteen ja sopiiko se hänen terveydentilaansa. NewDayFood ei vastaa ohjelman mahdollisista kontraindikaatioista yksilön terveydentilan kanssa vaan asiakkaan tulee itse seurata omaa tilaansa ja on vastuussa omasta terveydentilastaan. Hän vapaaehtoisesti noudattaa valmennuksen antamia ohjeita, ja vastaa kehonsa reaktioista ja pitää huolen itse omista terveydellisistään rajoistaan erilaisten valmennuksen suosittelemien ruokien tai mahdollisten ravintolisävalmisteiden sekä muiden harjoitusten suhteen.

Tämä ei korvaa muuta terveyden tai sairauden hoitoa lääkärillä tai millään muullakaan taholla, eikä NewDayFood ole vastuussa asiakkaan muista terveydenhoidollisista toimista, kuten esimerkiksi lääkityksistä. Ohjelma on vain vaihtoehtoinen ravitsemukseen liittyvä näkemys, johon asiakas itse vapaaehtoisesti sitoutuu omasta tahdostaan omassa arjessaan omalla tavallaan.

Maksaminen

Tilaus maksetaan laskulta tilauksen lähetyksen jälkeen. Lasku saapuu sähköpostiin asiakkaalle 24 tunnin sisällä tilauksesta. Tilaus maksetaan viitteellä ja saadun laskun tiedoilla 24 tunnin sisällä laskun saamisesta omassa verkkopankissa.

Maksun saaja on:

NewDayFood - Marianne Tynkkynen

Kuuselantie 20

32710 Huittinen

Y-3095488-4

Tilaus toimitetaan www-sivuilla kuvatun kurssiohjelman mukaisesti asiakkaalle valmennuksen edetessä. Asiakas saa verkkokurssin ohjelmassa luvatun materiaalin sähköisesti joko sähköpostin tai valmennuksen facebook-ryhmän kautta.

Tilaukseen ei sisälly toimituskuluja.

Tilauksen materiaalin jakaminen tai kopioiminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty, tai sen kaupallinen käyttö.

Toimitukseen sisältyy myyjän puolelle oikeus tilauksen ja toimituksen hylkäämiseen, mikäli kurssi on loppuunmyyty, huolimatta siitä, näkyykö tuotteen loppuminen vielä www-sivuilla.

Peruuttaminen

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Maksun suorituksen jälkeen asiakkaalla on oikeus perua kurssi vain perusteltuun todistukseen, kuten äkillinen sairastuminen, nojaten. Peruutetusta kurssista palautetaan puolet kurssin alkuperäisestä alennuksettomasta hinnasta, mikäli peruutus tapahtuu ennen kurssin aukeamispäiväksi merkittyä päivää. Muussa tapauksessa myyjällä ei ole rahallista takaisinmaksuvelvollisuutta.

Raha palautetaan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Muuta

NewDayFood tekee parhaansa täyttääkseen ehtojen mukaiset velvollisuutensa. NewDayFood.ia ei kuitenkaan voida pitää vastuussa viivästymisistä tai häiriöistä, mikäli ne johtuvat NewDayFood.sta riippumattomista syistä. Viivästyksen sattuessa NewDayFood täyttää velvollisuutensa niin pian kuin se on mahdollista. NewDayFood pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin myynti- ja toimitusehtoihin.


Nämä toimitus- ja myyntiehdot ovat voimassa
22.11.2021 alkaen.