Villiyrttikurssit 2022
NEWDAYFOOD

Pidetään villiyrttikursseja myös tapahtumiin ja yrityksille pyyntöjen mukaan. Voit myös toivoa perus yleisökurssia Poriin tai Huittisiin. Ota yhteyttä.

villiyrttikurssiT - PuBlic 2022

Kurssilla pääset syventymään noin kymmeneen villiyrttiin. Opit tunnistamisen, keruun, käytön ja säilömisen. Kurssiin kuuluu myös villiyrttimaistiainen ja mahdollisuus ostaa villiyrttituotteita. Kurssin kesto on 2,5 tuntia. Tarvitset mukaasi vain luontoon soveltuvan vaatetuksen ja muistiinpanovälineet. Mukana peruskasvien lisäksi aina muutaman erikoisempaa villiyrttiä.

Kurssin hinta 45,00€ / hlö

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi ajoissa! Kurssille otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Maksu laskulla.


2022 yleisökurssit:

- aloitamme klo 17:00 -

18.5.2022. (ke) Huittinen, Sahakatu 2

13.6.2022. (ma) Huittinen, Sahakatu 2

15.6.2022. (ke) Pori, Kirjurinluoto

VILLIYRTTIKURSSI - KUKKIEN FYTOTERAPIAA

Kurssilla käydään läpi villejä pohjolan luonnon kukkia ja niiden käyttöä arjessa. Kurssi painottaa tavanomaisen käytön lisäksi kukkien vaikutuksia ja terapeuttista käyttötapaa terveyden ylläpidossa, immuniteetin tukena ja mm. viruksien taltuttamiseen. Kurssi sopii myös täysin aloittelijalle.

Kurssiin kuuluu perus tunnistus, keruu, säilöntä ja käyttö, vaikutukset, kuin itsehoitotapoihin tutustuminen.

Lisäksi mahdollisuus osallistua varsinaisen kurssin jälkeen ilmaiseksi Fytoterapiaopintojeni harjoitustyöpajaan (kesto n. 2 h, alkaen 19), jossa teemme käytännön harjoituksen kotitoimipaikassani (Kuuselantie 10) kurssin aiheeseen liittyen. Tästä lisää tietoa kurssin lähestyessä!

Kurssin hinta: 25€ (Sitova ilmoittautuminen maksetulla laskulla.)

20.7.2022. (ke) klo 1630-1900, Huittinen, Sahakatu 2 (paikka saattaa hieman muuttua, kun näemme missä paras kasvusto kurssillemme)

Kurssi järjestetään mahdollisesti myös Porissa (jos ilmoittautujia riittää! Tee ennakkoilmoittautuminen. Maksu tähän vasta paikan päällä): 18.7.2022. (ma), Pori, Kirjurinluoto

VILLIYRTTIKURSSI - ATHOME

Tuomme villiyrttikurssin sinun kotiisi. Oma kotipiha on usein pullollaan villikasveja, muutakin kuin nokkonen ja voikukka! Jos haluat kurssin luoksesi, ota yhteyttä minuun täältä: