Mikä on NewDayFoodin näkemys?

"Meillä on tieto minkä tahansa sairauden hoitamiseksi, ihmishistorian korkein tieteeseen ja tutkimuksiin perustuva informaatio. On aika ottaa se käyttöön perusarkeemme. Voida hyvin ja ja tuntea arjen universaali rakkaus."

Ihminen syö keskimäärin vuodessa noin 700-800 kiloa. Siinä on rakennuspalikat, joista kehomme koostuvat.

Käsittämättömän ihanteellisen ja monimutkaisen elimistömme
biokemiallinen toimintakokonaisuuden ainut tavoite on joka ikinen hetki palauttaa elimistöämme kohti tasapainoa. Vaikka elimistömme lukemattomat ässäkortit saavat meidät pysymään toimintakykyisenä mitä käsittämättömimmissä olosuhteissa ja puutostiloissa, niin luonnonmukainen ravinto tarjoaa kehollemme aivan toisenlaiset statosfäärit. Se vapauttaa kroonisen taistele-pakene-järjestelmämme ja sitä kautta meidän villin energiamme käyttöömme.

Koko ihmishistorian aikana emme ole koskaan olleet tällaisen
paljouden ja informaation keskellä. Aikamme mahdollistaa
biohakkeroinnin yksittäisen ihmisen arjessa. Voimme stimuloida elimistöämme eri vireystiloihin välittämättä pohjoisen leveysasteemme luonnollisista rajallisuuksista. Mutta valintojen viidakossa kohtaamme uuden aikamme haasteet. Luontoyhteys hämärtyy ja sisäinen energiamme
jumittuu.

Meillä on tieto minkä tahansa sairauden hoitamiseksi, ihmishistorian korkein tieteeseen ja tutkimuksiin perustuva informaatio. On aika ottaa se käyttöön perusarkeemme. Voida hyvin ja ja tuntea arjen universaali rakkaus.


Haluan viedä Sinut matkalle Sinun luontoosi, jossa jokainen hetki on uusi. Sinun sisäiseen elinvoimaasi!