FLT Ravintovalmentaja® -Hinnasto

Ota yhteyttä ja varaa aikasi sähköpostin, puhelimen tai yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteystiedot löydät täältä.

StartHelper (SH2)

Tämä paketti sopii Sinulle, joka kaipaat apua Sinun hyvinvointisi vastuunottoon ja haluat aloittaa matkasi kohti tasapainoisempaa ja energisempää minääsi.


Paketti sisältää Ensitapaamisen ja kaksi Kontrollia, jotka toteutetaan 4-6 vkn välein. (Norm. hinta 363,00€)


Hinta:157.00 €/kk

Suolisto&Stressi (S&S3) KAUSITARJOUS

Suoliston vointi ja jatkuva stressi löytyy uskomattoman usean sairastelukertomuksen taustalta, joten tämä on erinomainen hyvinvointisen elämän aloituspakkaus kenelle tahansa!!

Tähän 3-6kk.n pakettiin kuuluu kontrollitapaamiset 4-8vk.n välein.
HUOM: Ensitapaaminen eli alkukartoitus (165.00€) ei
kuulu kuukausihintaan.

Hinta: 69.00€/kk

StepToHeal (STH9)

Tämä sopii Sinulle, joka kamppailet arjessa jatkuvien oireilujen tai energiapuutteen kanssa ja olet kärsinyt niistä joko pidempään tai ne ovat tulleet huomattavaksi jarruksi elämääsi. Haluat saada tehokkaan ja pidempiaikaisemman avun vointiisi. Tähän 9kk.n pakettiin kuuluu ensitapaaminen ja kontrollit 4-8 viikon välein.

Hinta: 82.00 €/kk

Tämä paketti sopii Sinulle, joka haluat pysyvän muutoksen elämääsi ja saada todellisen potentiaalisi ja energiasi käyttöön jokapäiväiseen arkeesi. Elää tasapainossa ja pitää itsestäsi huolta, olla oman elämäsi valtias. Saada oireesi tai sairautesi pois arkesi isännän roolista.


Tähän 12 kuukauden pakettiin kuuluu ensitapaaminen ja kontrollit 4-8vkn välein.


Hinta: 75.00€ / kk

Luennoin ravitsemuksesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ryhmille ja yhteisöille funktionaalisen ja luonnonläheisen ajattelumallin pohjalta erilaisiin hyvinvointi-tilaisuuksiin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Luennot
räätälöidään kohderyhmän ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Lue lisää ja ota yhteyttä.