TERVE ARKIRUOKA
-valmennus 2.0 ja
-reseptivihko

KURSSI TERVEELLISEN ARKIRUUAN SHOPPAILUUN
Huippupalautteen saanut päivitetty valmennus alkaa tänään (auki helmikuun 2022 loppuun) Ilmoittaudu mukaan kuusiviikkoiselle kurssille!


Kaipaatko lisää energiaa ilman jatkuvia lisäpuusteja ja pakottamista? Onko sinusta vaikea keksiä kaupassa terveellisiä, edullisia ruokia kotiin vietäväksi? Mikä oikeastaan on terveellistä? Parasta sinulle tai perheellesi? Haluatko saada näihin vastauksen ja nauttia supermarketin viidakosta?

Kurssilla saat nämä kaikki:

  • maalaisjärkisen pakkauksen supermarketsurfailuun
  • tiedät mitkä ja miksi, ovat terveyttä edistäviä tuotteita
  • osaat lukea ainesosalistoja
  • arkiruokasi muuttuu maukkaaksi ja ravinnerikkaaksi

Ja sinä löydät hyvän vointisi ja energisen mielesi.

Kurssin kesto

6 viikkoinen kurssi, materiaali nähtävillä 1.6.2022 saakka

Aika ja hinta

avattu perjantaina 21.1.2022, mukaan pääse aina helmikuun loppuun asti! Hinta 89€

RESEPTIT

Myynnissä myös kurssiin suunniteltu reseptikokoelma. Kokoelman tarkoitus on viedä
terve arkiruoka käytännön tasolle. Makuja, kauneutta, juhlaa, hyvää
vointia, yhsinkertaisuutta arkeen. Hinta 19€

Kenelle valmennus sopii?

  • Luonnollisesta ravitsemuksesta, omasta tasapainosta ja terveydestään kiinnostuneille, kuin eettisyemmästä ja ekologisemmasta ruuasta.
  • Lue alhaalta aiempien kurssilaisten kokemuksia kurssista.

Ja kuinka se tapahtuu käytännössä?

  1. Ilmoittaudu valmennukseen ja saat sähköpostiisi laskun vuorokauden sisällä. Maksa laskusi ja olet mukana.
  2. Saat materiaalin sekä kätevästi kuunneltavana videona kuin pdf-muodossa.
  3. Voit ostaa halutessasi itsellesi myös Terve Arkiruoka - reseptit (pdf-tiedostona). Hinta 19€. Sisältää yli 30 helppoa kotikokkireseptiä.

Valmentajana

Ohjaajana toimii ravintoneuvoja, FLT Ravintovalmentaja ja villiyrttiohjaaja Marianne Tynkkynen.

Lue kurssilaisten palautteita kurssista:

"Se mitä oon tekemässä sun ohjauksessa, ois kyllä jääny ihan vajaaks ilman tätä kurssia...eli mulle älyttömän tärkee ja mielenkiintoinen..oli niin tärkeetä saada tietää esim rasvoista, että mitä terveellinen rasva tarkoittaa. Koska siitä puhutaan ja olen kuullut jo vuosia sitten asiasta, mutta sitä ei avata ikinä niin hyvin että mitä se tarkoittaa ja miks sitä ja tätä. En itseasiassa ole jaksanut tai kyennyt ottaa selvää ite.

Oikeastaan todella käänteentekevä kurssi.

Monet asiat oli toisaalta tuttuja jollain tapaa, mutta ne ei vaan ole aikaisemmin tarpeeksi hyvin menny tajuntaan tai selitetty niin että menis jakeluun tai että ottais todesta ja omaan elämäänsä.

Jotenkin tuntuu, että tää oli myöskin suuri helpotus: nyt mun ei tarvi enään hapuilla epävarmana ihmisten mielipiteitten ja kaikenmaailman terveystiedon viidakossa, vaan luonnollinen ruoka on luonnollista ruokaa ja lähinnä ite
tehtyä, aidoista raaka-aineista, siinä se. "

_____________________________

"Videot on käteviä kuunnella, vaikka autolla ajaessa. Mielestäni hyvätapa toteuttaa. "

_____________________________

"Mielestäni kurssi kokoaa hyvin yhteen tietoa. Paljon asioita, jotka itselleennestään tuttuja, mutta jotka sitten helposti taas unohtuu noudattaa. Lisää motivaatiota kiinnittää uudelleen paremminhuomiota esim lihan ja kalan laatuun. Myös uutta tietoa ja asioille perusteluita. Itselleni on aina tärkeää tietää, miksi joku asiaon tietyllä tapaa. Tässä hyvin selitetty perusteita asioille. Netistä voi itse kaivaa monia asoita,mutta selkeän rungonkoostaminen voi olla hankalaa siinä mielessä, että mitä kaikkeatulisi huomioida samalla kertaa. Tästä saa hyvää tietoa, jonkapohjalta voi asioita omassa arjessa kehittää hiljalleen eteenpäin.

_____________________________


"Minä sain enemmän kuin odotin. Lähin vähän soitellen sotaan ja pikkuhiljaa tajusin, että tää kurssi oli jotain mitä olin odottanut 15v"

_____________________________